“U heeft het recht als CONSUMENT uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren,
mits de verzegeling niet verbroken is.
Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden dit omdat de voetverzorgingsproducten onder de groep hygiënische artikelen vallen en deze bij ontbreken van de verzegeling niet meer verkocht/ gebruikt kunnen worden.
Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.
U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@voetencremes.nl.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

AANVULLENDE BEPALINGEN VOOR ZAKELIJKE KLANTEN:

LEVERINGEN IN NEDERLAND GELDEN BIJ PAKETTEN INCLUSIEF DE WADDENEILANDEN

INKOOPPRIJZEN EN VERZENDKOSTEN VOOR ZAKELIJKE KLANTEN WIJKEN AF VAN CONSUMENTENPRIJZEN
DEZE ZIJN IN TE ZIEN NA REGISTRATIE EN GOEDKEURING VAN UW ZAKELIJKE=B2B ACCOUNT.

BIJ LEVERING AAN BEDRIJVEN (PEDICURES/LEERLINGEN)=(B2B) (LEERLINGEN WORDEN GELIJK GESTELD AAN EEN BEDRIJF!, NA OVERLEGGEN VAN BEWIJS VAN INSCHRIJVING OPLEIDING), GELDEN DE AANVULLENDE BEPALINGEN VOOR ZAKELIJKE KLANTEN.

WIJ LEVEREN ONDER ANDERE VOORWAARDEN AAN CONSUMENTEN!

INDIEN U ACCOORD GAAT MET DE LEVERINGSVOORWAARDEN, WORDT U ALS BEDRIJF BESCHOUWD!

Indien Dijadigital cv aan bedrijven (pedicures) levert wijzen wij u er uitdrukkelijk op dat DE WET KOPEN OP AFSTAND NIET VAN TOEPASSING IS!

Indien Dijadigital cv aan bedrijven (pedicures) levert wijzen wij u er uitdrukkelijk op dat HET HERROEPINGSRECHT NIET VAN TOEPASSING IS!